SunWireless партнер ресторани и кафулиња


“Тренд“ - во Центар на Скопје и во Скопје Сити Мол

SunWireless е официјален Wi-Fi провајдер во најелитниот ланч-ресторан во Скопје - “Тренд“ кој се наоѓа на две локации, на самиот плоштад во центарот на Градот и во Скопје Сити Мол.

Посетителите на Тренд имаат можност промотивно бесплатно да го користат сервисот а потоа сесијата да ја продолжат преку логирање со нивниот пост-пејд акаунт или при-пејд код кој можат да го набават во самиот локал.

http://caffetrend.mk/


“Ало Ало“ - на Кеј 13 ноември и во Скопје Сити Мол

Сите посетители на еден од најелитните кафе-ресторани во Скопје “Ало Ало“ можат да користат брз и безбеден безжичен интернет од SunWireless за време на нивната посета на локалот на Кеј “13 Ноември“ или на вториот спрат во Скопје Сити Мол.

http://www.facebook.com/pages/Cafe-bar-Alo-Alo/162872207102042

Пивница “Стар Град“

SunWireless сервисот е овозможен и во најпознатата пивница во Скопје - “Стар Град“.

Уживајте во доброто пиво и сурфајте на SunWireless Wi-Fi.

http://www.facebook.com/stargradskopje


Винотека “ТЕМОВ“ - во стара чаршија

SunWireless е официјален Wi-Fi провајдер во најелитната винотека во Град Скопје - “ТЕМОВ“ која се наоѓа во старата чаршија под Пивницата “Стар Град“

Сите посетители на Винотеката "ТЕМОВ" имаат можност да користат брз, безбеден и стабилен Wi-Fi интернет од SunWireless со при-пејд картичките кои можат да ги набават на самиот шанк.

https://www.facebook.com/vinoteka.temov

Ресторан “Старо Буре“

Сите гости на еден од најпознатите ресторани во Скопје - “Старо Буре“, кој се наоѓа во ТЦ Лептокарија, за време на нивната посета на ресторанот имаат можност да користат брз, безбеден и стабилен безжичен интернет од SunWireless.

SunWireless при-пејд картички за користење на Wi-Fi сервисот можат да се купат од шанкот или од персоналот.

http://skopjeid.com/lokacii/gostilnica-staro-bure/

Таверна “Момир“

Сите гости на најпознатата таверна во Охрид - “Момир“, имаат можност да користат брз, безбеден и стабилен безжичен интернет од SunWireless.

SunWireless при-пејд картички за користење на Wi-Fi сервисот можат да се купат од шанкот или од персоналот.

http://www.momir.com.mk/taverna.html

Ресторан “Антико“

Сите гости на еден од најелитните ресторани во Охрид - “Антико“, имаат можност да користат брз, безбеден и стабилен безжичен интернет од SunWireless.

SunWireless при-пејд картички за користење на Wi-Fi сервисот можат да се купат од шанкот или од персоналот.

https://www.facebook.com/pages/Restoran-Antiko/220675284648574