SunWireless партнер локации од интересАвтобуска станица, Скопје

Посетителите на автобуската станица во Скопје можат да ја користат мрежата на SunWireless вклучувајќи и 15-минутен бесплатен пристап.

http://www.sas.com.mk


Автобуси на ЈСП - Скопје

Сите патници во автобусите на ЈСП-Скопје за време на нивното патување имаат можност да користат брз и стабилен безжичен интернет од  SunWireless

http://www.jsp.com.mk


Аква Парк во Скопје

Сите посетители на Аква паркот во Скопје имаат можност ексклузивно да користат безжичен интернет од SunWireless.

https://www.facebook.com/AquaParkSkopje


Спортска Арена “Борис Трајковски“ , Скопје

Посетителите во најголемата спортска арена во Македонија и една од најголемите во регионот “Борис Трајковски“ имаат можност за времетраењето на нивата посета во арената да користат Wi-Fi интернет од SunWireless.

http://www.salaboristrajkovski.gov.mk/