SunWireless партнер оператори

Тотал ТВ

Корисниците на ТОТАЛ ТВ можат својата омилена сателитска телевизија да ја комбинираат со брз и стабилен интернет кој е овозможен од SunWireless и понуден во ТОТАЛ МИКС пакетот: http://totaltv.tv/Total+TV/1321/MIX.shtml

Повеќе за партнерството помеѓу SunWireless и ТоталТВ можете да прочитате на следниов ЛИНК.


 


Unifi (SBB)

Корисниците на Unifi (SBB) можат да ја користат мрежата на SunWireless и да се логираат преку нивниот Unifi (SBB) акаунт.

http://www.sbb.rs/Internet/5593/UNIFI.shtml

 

iPass

Корисниците на iPass можат да ја користат мрежата на SunWireless со своите iPass акаунти.

Skype WiFi

Skype корисниците можат да се поврзат на мрежата на SunWireless преку Skype WiFi.