Грешка
  • Грешка при вчитување податоци од дотур.

Jobs@SW

  • Не можеш животот да го замислиш без компјутер, Интернет и мобилен телефон
  • Одговорен си, стоиш цврсто на дадениот збор и го очекуваш истото од другите
  • Постојано сакаш да учиш и совладуваш нови работи, особено во технологијата
  • Сакаш да се слушне твоето мислење и да бидеш дел од „големи работи“
  • Лесно комуницираш со други и имаш многу познаници и пријатели
  • Знаеш да се прилагодиш, но не прифаќаш работата да ти претставува оптоварување

Доколку искрено се препознаваш во добар дел од горе кажаното, го очекуваме твоето CV на Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

SunWireless Blog


Почеток Jobs@SW