Hotzone Advertising

Со Hotzone Advertising сервисот на SunWireless на огласувачите им се овозможува ефикасно таргетирање на целните групи.

Вашиот оглас на SunWireless Hotzone логин страната може да биде таргетиран според неколку параметри:

  • десктоп или мобилна верзија
    таргетирање врз база на уредот со којшто корисниците се поврзуваат на интернет
  • локација
    таргетирање врз база на локацијата на којашто се наоѓаат корисниците - на било која локација во нашата мрежа
  • јазик
    таргетирање врз база на јазикот на којшто корисниците ја користат логин страната

Овие можности Ви даваат слобода точно да ја изберете Вашата целна група и директно да ја таргетирате со Вашиот оглас - за разлика од стандардното online огласување.

Hotzone Login Page

Пример: Доколку сакате да таргетирате бизнис корисници – можете да се огласувате на хотспотовите како “Бизнис салон на Аеродроми на ТАВ“ и/или Хотел “Александар Палас“.

Пример: Доколку сакате да таргетирате студенти или млади – можете да се огласувате на хотспотовите “Студентски домови“, “Центар на Скопје“ итн.

Исто така можете да таргетирате и по определени градови, села, или населби.

Секоја кампања се прави по закуп на импресии за определена хотзона (локација) со определен буџет за кој одлучува огласувачот.

Повеќе за позициите и различните начини на огласување, можете да прочитате во Hotzone Advertising каталогот подолу.

За повеќе информации можете да се јавите на 076 346 400 или да ни пишете маил на Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

SunWireless Hotzone Advertising

 

Успешни кампањи