SunWireless partneri i restoranteve dhe kafeneve


“Trend“ – në Qendër të Shkupit dhe në Siti Moll

SunWireless është provajder zyrtar Wi-Fi i restorantit më modern në Shkup - “Trend“, që gjendet në dy lokacione, në sheshin qendror të Shkupit dhe në Qendrën Tregtare Siti Moll.

Klientët e restorantit Trend kanë mundësinë që në kuadër të promocionit të përdorin Internet falas, ndërsa më vonë sesionin ta vazhdojnë me lidhjen nëpërmjet llogarisë së tyre post-pejd ose kodit pri-pejd, që mund ta gjejnë në restorant.

http://caffetrend.mk/


“Alo Alo“ – Në Kej 13 Nëntori dhe në Siti Moll

Të gjithë klientët e një nga restoranteve më të njohura në Shkup, “Alo Alo”, mund të përdorin Internetin e shpejtë dhe të sigurt Wi-Fi të SunWireless gjatë qëndrimit në lokalin që gjendet në Kejin “13 Nëntori” ose në lokalin që gjendet në katin e dytë në Qendrën Tregtare Siti Moll.

http://www.facebook.com/pages/Cafe-bar-Alo-Alo/162872207102042


Birraria “Qyteti i Vjetër“ ("Star Grad")

Servisi SunWireless mund të përdoret edhe në birrarinë më të njohur në Shkup – Birraria “Qyteti i Vjetër”.Shijoni birrën dhe lundroni me Wi-Fi SunWireless.

http://www.facebook.com/stargradskopje


Bodrumi i verës “TEMOV“ – në çarshinë e vjetër

SunWireless është provajder zyrtar Wi-Fi i bodrumit të verës më modern në Shkup - “TEMOV“, që gjendet në çarshinë e vjetër, poshtë Birrarisë “Qyteti i Vjetër”.

Klientët e Bodrumit të verës “TEMOV” kanë mundësinë të përdorin Internet e shpejtë dhe stabil Wi-Fi të SunWireless, me kartelat pri-pejd që mund t’i gjejnë në ambientet e bodrumit të verës.

https://www.facebook.com/vinoteka.temov