Lokacione partnere me interes

 


 


Stacioni i autobusëve, Shkup

Pasagjerët e stacionit të autobusëve në Shkup mund të përdorin rrjetin e SunWireless, duke përfshirë edhe akses falas prej 15 minutash.

http://www.sas.com.mk


Autobusët JSP - Shkup


Të gjithë pasagjerë të autobusëve në Shkup gjatë udhëtimeve të tyre, kanë mundësi për të përdorur wireless Internet të shpejtë dhe të qëndrueshëm me SunWireles.

http://www.jsp.com.mk