Kërkoni hotzonën SW

Disclaimer

The coverage maps present an approximate coverage of the SunWireless network.  To be sure, please check whether your computer can connect to a signal from the SunWireless network.

How do I get connected?

Ndihmë


072 / 277 002
076 / 277 002
078 / 277 002


046 / 783 096
034 / 330 816

support@sunwireless.com.mk

e hënë-e premte: 09:00-21:00
e shtunë: 09:00-20:00
e diel (ditë pushimi): 12:00-16:00


Lokacione me interes

Hotele Студентски домови Lokacione me interes
 • Hoteli Aleksandar Palace. Shkup
 • Hoteli Drim, Struga
 • Hoteli Beogad, Struga
 • Hoteli Uni Palace, Kavadarci
 • Hoteli Montana, Krusevo
 • Hoteli Kristal Palace, Prilep
 • Hoteli Granit, Oher
 • Hoteli Millenium Palace, Oher
 • Hoteli Millenium, Bitola
 • Hoteli Biser, Struga
 • Hoteli Manastir, Berovo
 • Goce Delcev, Shkup
 • Kuzman Josifovski - Pitu, Shkup
 • Stiv Naumov, Shkup
 • Pelagonia, Shkup
 • Tome Stefanovski - Senic, Shkup
 • Oaza, Shtip
 • Brakja Miladinovci, Shtip
 • Orde Copela, Prilep
 • Done Bozinov, Probistip
 • Aerodromet TAV (Shkup dhe Ohër)
 • Stacioni i autobusëve, Shkup
 • Autobusët JSP - Shkup
 • Aqua Park, Shkup
 • Arena "Boris Trajkovski", Shkup
Restoranteve dhe kafeneve Squares and other important places
 • “Trend“ – në Qendër të Shkupit dhe në Siti Moll , Shkup
 • “Alo Alo“ – Në Kej 13 Nëntori dhe në Siti Moll ,Shkup
 • Birraria “Qyteti i Vjetër“ ("Star Grad") , Shkup
 • Bodrumi i verës “TEMOV“ , Shkup
 • Restorantit Staro Bure“ , Shkup
 • Kafeneve Plivaliste  , Struga
 • Kafeneve 19, Strumica
 • Kafeneve Selekt, Strumica
 • Kafeneve Maf-Maf, Strumica
 • Restorantit Momir, Oher
 • Restorantit Antika, Oher
 • "Black & White" , Gostivar
 • St. Makedonija, Shkup
 • Kej 13 November, Shkup
 • Vero Centar, Shkup
 • Pristanishte, Oher
 • Sirok Sokak, Bitola
 • TC Leptokarija, Shkup
 • Skopje City Mall, Shkup

  City Squares :
  - Shkup,
  - Strumica,
  - Oher,
  - Tetovo,
  - Stuga,
  - Kavadarci,
  - Negotino,
  - Stip,
  - Kocani,
  - Bitola,
  - Prilep,
  - Gostivar

 

Home Kërkoni hotzonën SW