Pse SunWireless?

Thjesht dhe shpejt – pa kabllo dhe përkufizime

  • broadband Internet pa linja telefonike ose modem kabllovik
  • kërkoni rrjetin SunWireless dhe thjeshtlidhuni

...kohën tjetër të lirë harxhoni në diçka të bukur.

Mobilitet – lidhuni në Internet atje kugjendeni

  • në shtëpi
  • në punë
  • në kafene
  • në cilindo SunWireless qytet...

Zgjedhje – zgjedhni si Juve ju përgjigjet

  • pri-pejd pako pa kurrfarë marrëveshje - së pari provoni, pastaj bleni
  • post-pejd pako me vlerë më të mirë

Bëhuni të lirë ... zgjedhni wireless ... zgjedhni SunWireless!

 

Home Ndihmë... Pse SunWireless