Грешка
  • Грешка при вчитување податоци од дотур.

HotZone Advertising

Me servisin Hotzone Advertising të SunWireless subjekteve që publikojnë shpallje u mundësohet një targetim efikas i grupeve qëllimore.

Shpallja Juaj në faqen fillestare SunWireless Hotzone mund të targetohet sipas parametrave në vijim:

  • Desktop ose version mobil

targetim në bazë të pajisjes, me të cilën përdoruesit lidhen në Internet

  • Lokacioni

targetim në bazë të lokacionit në të cilin gjenden përdoruesit – në cilindo lokacion të rrjetit tonë

  • Gjuha

targetim në bazë të gjuhës që e përdorin përdoruesit për faqen fillestare

 

Këto mundësi Ju ofrojnë mundësi për të zgjedhur grupin Tuaj qëllimor dhe të njëjtin ta targetoni direkt me shpalljen Tuaj, për dallim nga publikimi on-line standard i shpalljeve.

Për shembull: Nëse dëshironi të targetoni përdorues biznesi – ju mund të publikoni shpallje në hotspotet, siç janë “Sallonet e biznesit në Aeroportet e TAV” dhe/ose Hoteli “Aleksandar Pallas”.

Për shembull: Nëse dëshironi të targetoni studentët ose të rinjtë, Ju mund të publikoni shpallje në hotspotet “Konviktet studentore”, “Qendra e Shkupit” etj.

Gjithashtu, Ju mund të targetoni edhe sipas qyteteve, fshatrave ose lagjeve të caktuara.

Çdo fushatë realizohet me marrjen me qira të impresionove për një zonë të caktuar (lokacion), me një buxhet të caktuar për të cilin vendos subjekti që bën shpalljen.

Informata më të hollësishme për pozicionet dhe mënyrat e ndryshme të publikimit të shpalljeve mund të gjeni në katalogun më poshtë - Hotzone Advertising.

Për informata më të hollësishme mund të paraqiteni në numrin 076 346 400 ose mund të na kontaktoni në Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

 

SunWireless Blog